- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

🎥 Откажувањето на Чеко – неславен крај на сезоната

Сехио Перез мораше да се паркира крај патеката по само 10-тина кругови во трка, но откажувањето болеше поради тоа што ова беше последна трка за мексиканецот во тимот, а можеи и последна во Формула 1.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

РЕЗУЛТАТИ

популарно