🎥 Патот кон подиум на Луис

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Луис Хамилтон направи некарактеристична за него грешка во Имола и од 2ро место “падна“ на 8мо пред рестартот.

Но, со силен ритам и претекнување, успеа да дојде до подиум и да надомести за загубеното.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема