🎥 Пиастри претекна пет болиди на стартот

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Дебитантот на Мекларен, Оскар Пиастри, имаше одличен старт во Мајами и претекна дури пет болиди по гаснењето на црвените светла.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ