🎥 Погледнете го кругот вреден пол позиција за Перез

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Серхио Перез стигна до својата втора пол позиција во Саудиска Арабија со одличен круг и во ситуација кога неговиот колега Вертстапен се откажа поради проблем.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ