🎥 Потег за победа, Луис против Валтери во 20от круг

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Откако си ја врати својата загубена позиција претекнувајќи го Макс Верстапен во 11от круг од Португалското Гранд При, Луис Хамилтон возеше само 9 кругови зад својот колега пред да нападне и со ДРС доста лесно да го мине.

Потег за победа на седумкратниот првак.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема