🎥 Себ на медиум како на лизгалиште: Ако не пробаш нема да знаеш

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Себастијан Фетел беше единствен возач кој на Турското Гранд При користеше мазни гуми.

При редовната промена, додека останатите земаа нови интермедиа, тој беше дециден дека сака медиум компонента. Се покажа дека погрешил и целосно си го уништи пласманот. На крајот од кругот повторно влезе да добие интермедиа, а за малце ќе завршеше во ограда при влезот во боксот.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема