🎥 Серијата претекнувања на Луис

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Седумкратниот прак, Луис Хамилтон, имаше лоши квалификации и стартуваше од 13то место, но со претекнување и борба заврши на 6та позиција.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ