🎥 Се појави новата Алфа во Фиорано

Алфа Ромео користеа ден за снимање утрово на патеката на Ферари во Фиорано со цел да го пробаат својот болид за 2020 година пред официјалната промоција која им е закажана пред почетокот на тестот во Барселона.

Кими Раиконен возеше на за него добро познатата патека крај фабриката на Ферари користејќи го едниот од двата дозволени денови за снимање во текот на годината.

Боите на Алфа Ромео се силно променети од лани, дали е тоа поради новиот спонзор Орлен или само се сака да се сокријат новините ќе видиме при официјалната промоција.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

🎥 Се појави новата Алфа во Фиорано

Алфа Ромео користеа ден за снимање утрово на патеката на Ферари во Фиорано со цел да го пробаат својот болид за 2020 година пред...

популарно

🎥 Алфа Таури ја запалија Хондата

По неколку екипи и новоименуваниот тим на Торо Росо, односно сега Скудерија Алфа Таури доби можност да го запали моторот на Хонда, РА620Х, за...