🎥 “Тандем старт“ на Рикардо и Норис

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис и Даниел Рикардо се чини се полн погодок во Мекларен за годинава и во иднина.

Нивниот старт еден крај друг на трката во Бахреин беше совршено синхронизиран и во ниту еден момент не си посметаа.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема