🎥 Трката од еден круг на Кими

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Можеби лани беше феноменален при стартот на трката, но овој пат Португалија за Кими Раиконен траеше само еден круг.

Финецот се загледа во подесувањата на својот управувач и удри во својот колега уништувајќи си ја трката. За среќа, Џовинаци продолжи без проблеми.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема