🎥 Успешната двојна промена на гуми во Ферари

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Можеби Бахреин беше трка за заборавање во тимот на Скудерија Ферари по откажувањето на Леклер и релативно слабиот пласман на Саинз, но црвените имаа и позитивни моменти.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Екипата одлучи да ги внесе во боксот Шарл Леклер и Карлос Саинз во истиот круг и двојната промена помина безгрешно за двајцата возачи.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ