🎥 Фантастичната трка на Чеко во 4 минути

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Серхио Перез имаше одлична трка во Бахреин иако стартуваше од боксот поради проблеми со болидот.

Сепак се “уби“ од претекнување и донесе фантастино 5то место за себе и екипата.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема