🎥 Фернандо го мина Рикардо, а потоа и Саинз

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Фернандо Алонсо имаше одлична втора половина од трката крај Портимао, претекнуваше под ДРС, го мина Мекларен и Рикардо, а потоа негова жртва беа и Ферари со Саинз.

Награда за шпанецот беше 8то место и нови 4 поени за него и тимот.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема