- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

🎥 Bernie Ecclestone: Lies, Bribes and Formula One

Со својата последна изјава около расизмот, 89-годишниот Берни Еклстон остана доследен на својата контраверзност. Формула 1 побрза да се дистанцира од неговите коментари, а Луис Хамилтон објасни дека токму изјавата на британецот е тоа што “не чини“.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Времето кога господин Е владееше с најпрестижната тркачка серија заврши и никој не може да одрече дека Еклстон ја создаде Формула 1 ваква каква што е денеска, но патот до успехот на милијардерот секогаш беше полн со контраверзии.

Погледнете ја епизодата на серијата Panorama од 2014 година посветена на него и под наслов Bernie Ecclestone: Lies, Bribes and Formula One, каде се раскажува за тужба против него за корупција поради која му се закануваа долги години затвор. Успеа да ја изменаџира и добие таа битка, а серијата објаснува за што точно бил обвинет.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

РЕЗУЛТАТИ

популарно