🎥 Onboard со PSS Racing на Спа-Франкошамп

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Минатата недела македонскиот тим на PSS Racing во ТЦР Европа првенството го изведе првиот предсезонски тест за 2021 година со Франко и Нестор Џиролами.

Франко Џиролами од 2021 година ќе му придружи на Виктор Давидовски откако екипата одлучи да го засили своето присуство со два автомобила. Поддршката од Хонда продолжува на поинтензивно ниво, а Нестор Џиролами и понатаму ќе биде ментор на двајцата возачи.

Погледнете го ова onboard видео и како се поминува низ О’Руж со 205 километри на час.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PssRacingTeam (@pssracingteam)

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема