📷 Збогум Торо Росо добредојде за Алфа Таури

Алфа Таури, ребрендираниот Торо Росо го претстави својот АТ01 болид со кој цели високо во средината од поредокот. Газдите на тимот од Фаенца, Ред Бул, решија преку екипата да го промовираат својот бренд на облека.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

📷 Збогум Торо Росо добредојде за Алфа Таури

Алфа Таури, ребрендираниот Торо Росо го претстави својот АТ01 болид со кој цели високо во средината од поредокот. Газдите на тимот од Фаенца, Ред...

популарно

🎥 Алфа Таури ја запалија Хондата

По неколку екипи и новоименуваниот тим на Торо Росо, односно сега Скудерија Алфа Таури доби можност да го запали моторот на Хонда, РА620Х, за...