📷 Астон Мартин брендиран во чест на новиот Џејмс Бонд

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Формула 1 тимот на Астон Мартин ќе биде брендиран со Џејмс Бонд 007 логото за време на претсојното Италијанско Гранд При, а во чест на најновиот филм од серијалот, No Time To Die.

Луксузниот производител на автомобили е синоним за франшизата филмови со британскиот таен агент, а нивната поврзаност трае повеќе од половина век. Поради последниот филм кој наскоро ќе искочи, компанијата реши на тој начин да ги брендира и болидите од фабричката екипа.

астон мартин е дел од днк-то на филмовите со бонд. тоа е партнерство за кое не треба ништо да се објаснува така што е одлично и забавно да се поврзат тие два света – велат од тимот.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема