📷 Ауди сликовито го најави својот влез во Ф1

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Во пресрет на Гранд При трката за Големата награда на Белгија, производителот Ауди го најави својот влез во спортот.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Секако дека германците имаа подготвено и болид кој го најави изгледот на тимот во иднина.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ