📷 Кацигата на Ландо е лудило

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис го откри дизајнот на својата кацига кој ќе го користи на Мајами Гранд При викндов и истиот е лудило.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ