📷 Arrow McLaren SP и официјално е дел од ИндиКар

Ероу Мекларе СП е подготвен за Индикар сезоната.

НАЈНОВО

📷 Arrow McLaren SP и официјално е дел од ИндиКар

Ероу Мекларе СП е подготвен за Индикар сезоната.

популарно

Ферари го решиле проблемот со болидот

Познатиот Лео Турини, инсајдер со темелно познавање на состојбите во Ферари, откри дека во Маранело се на вистински пат со својот болид откако минатиот...