📷 Новата кацига на Леклер, многу поцрвена од порано

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Шарл Леклер ги претстави своите нови шари на кацигата со која ќе се трка годинава.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

За разлика од преходно, овој пат кацигата на моначанецот има далеку повеќе црвени делови.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ