📷 Окон со кацига посветена на неговиот идол – Михаел Шумахер

Естебан Окон ќе се трка на Италијанското Гранд При со посебна кацига во доминантно црвена боја, посветена на неговиот идол од детството, германецот Михаел Шумахер.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

#сингапур

популарни вести

РЕЗУЛТАТИ 2023

НАЈНОВИ ВЕСТИ