📷 Саинз и Леклер ги покажаа своите жолти кациги

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Како дел од прославата на 100 годишнината на Монца, храмот на брзината, Ферари се решија за многу жолти нијанси во тимот претсојниот тркачки викенд.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ