📷 Сударот на Гуанју Жу

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Единствениот кинез во Формула 1 имаше страшен судар на Силверстон откако претходно додје до контакт со тркалото на Џорџ Расел.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

За среќа, по болничките прегледи се беше во ред со него иако сударот изгледаше страшно.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ