📷 Шесторица возачи со нови дизајни на кацигите за Монца

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Шест возачи од гридот се решија да го освежат дизајнот на својата кацига за Италијанското Гранд При во Монца.

Шарл Леклер

Карлос Саинз

Пјер Гасли

Џорџ Расел

Јуки Тсунода

Антонио Џовинаци

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема