🎥 И Гасли беше жртва на “супер Саинз“

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Пјер Гасли со своето АлфаТаури загуби позиција на патеката од суепр расположениот и конкурентен Карлос Саинз од Ферари.

 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема