0 ден

Нема продукти во Кошничката.

ПОЧЕТНАПартнери

ПАРТНЕРИ

Power Sport System е прва приватна станица за технички преглед и регистрација на моторни возила во Република Македонија. Станицата ги исполнува сите национални и меѓународни стандарди за вршење на дејноста: контрола, технички преглед и регистрација на моторни возила. Покрај овие услуги, станицата нуди и голем број на други услуги, редовни при регистрација на вашето возило, а истовремено вклучувајќи и дополнителни услуги за кои можете повеќе да се информирате преку нивната веб-страница.

Триглав Осигурување е лидер во исплата на штети на пазарот на неживотното осигурување во Македонија, што само дополнително говори за брзото и ефикасно решавање на штети, сигурноста којашто ја нудиме, како и финансиската стабилност на компанијата. Тоа го препознаваат клиентите и го докажуваат истражувањата, според кои пазарот го оценува „Триглав“ како компанија која нуди највисок квалитет, финансиска сигурност и доверливост.

Фирмата ФМ Протект веке 3 години работи во областа на безбедност при работа, притоа нудејки исклучиво висококвалитетни, сертифицирани производи. Во досегашната нивна работа можат да се пофалат со ценето искуство со: ЕВН Македонија, Окта, Мермерен конбинат, Атлантик Траде, Дрога Колинска, Макпетрол, Костал, Делфи, Рио Кафе, Електро Унион, Електролаб, Вудмарк, Орбита Транс, Сара Фешн, Раде Кончар, КРУГ.МК и многу др.

КАКО ДА СТАНЕТЕ ПАРТНЕР?

КРУГ.МК цели кон долгорочни планови и секоја цел која ја поставуваме пред нас води во таа насока. Нашите партнери се компании кои ја забележаа врската помеѓу нивниот бренд и спортот кој го пренесуваме. Тие уживаат во посебни услови на соработка, поврзаност на нивниот бренд и услуги со спортот кој го покриваме, на нашиот портал, како и на нашите профили на социјалните мрежи. Постои еден начин за взаемна соработка, а тоа е успех за двете страни. Не инвестирајте на портали кои се драстично далеку од значењето и мисијата на вашата компанија и бренд, дојдете каде што припаѓате. Контактирајте го нашиот тим за да дознаете повеќе.

ИМПРЕСУМ

Повеќе информации за нашата редакција, историјата на нашиот портал и досегашни значајни постигнувања.

маркетинг

Дознајте повеќе за рекламните можности, последните аналитички информации и за потенцијално партнерство со КРУГ.МК

контакт

Доколку сакате да стапите во контакт со нашата редакција или маркетинг департмент, посетете ја нашата контакт страна.