- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

белгија

ПОЧЕТНАТаговибелгија
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

МОТО ГП

Нормални услови за трка во Белгија се многу неизвесни

Темни облаци висат над Белгиското Гранд При годинава, трка која по традиција се вози на легендарната патека Спа Франкошамп. Настанот има календарски датум на крајот...

🎥 Onboard со PSS Racing на Спа-Франкошамп

Минатата недела македонскиот тим на PSS Racing во ТЦР Европа првенството го изведе првиот предсезонски тест за 2021 година со Франко и Нестор Џиролами. Франко...

И покрај пандемијата, Белгија со помала загуба од лани

Ковид-19 пандемијата им помогнала на сопствениците на Спа-Франкошамп да ја намалат својата загуба оваа фискална година. Белгиската новинска агенција објави дека Белгиското Гранд При оваа...

Спа ќе се реновира за 80 милиони евра, се враќа песокот крај патеката

Легендарниот белгиски автодром, Спа Франкошамп, откри дека одличиле да го спроведат проектот за реновирање на патеката тежок 80 милиони евра во пресрет на следната...
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

НАЈНОВО

ТЦР ЕВРОПА

МОТО ГП