- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

турција

ПОЧЕТНАТаговитурција
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

МОТО ГП

Сеуште нема потврда за замената на Турција, во комбинација Муџело и Нурбургинг

Стефано Доменикали, Главниот извршен директор на спортот, напорно работи да го среди последниот проблем со Формула 1 календарот.  По откажувањето на трката во Канада, Доменикали...

Големата награда на Турција неизвесна …

Формула 1 размислува за откажување на трката во Турција откако британската влада најави дека земјата е на црвената Ковид листа.  Патниците кои се враќаат во...

Канада испаѓа, Турција повторно домаќин на трка

Формула 1 потврди промена на седмата трка од календарот во 2021 година, а Турција ќе биде замена за Големата награда на Канада за викендот...

Канада пред откажување, Турција прва замена

Годинешново Канадско Гранд При е се поблиску до откажување и покрај тоа што шефовите на Формула 1 инсистираат дека сеуште преговараат со организаторите и...
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

НАЈНОВО

ТЦР ЕВРОПА

МОТО ГП