ТЦР ЕВРОПА

ПОЧЕТНАТЦР ЕВРОПА

ТЦР Европа: Давидовски ја започнува новата сезона со тест во Барселона

По најуспешната сезона за македонскиот моторспорт минатата година, нашиот претставник Виктор Давидовски го започнува...
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -